{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Shpejtësi ekstra të reja për të gjithë 3 Max, Call & Surf dhe MaxADSL shfrytëzuesit