Ora magjike

Makedonski Telekom AD Skopje

Shkarko:

Aplikacioni mobil Ora magjike është solucion origjinal dixhital i cili familjes do i jep këshilla për kohë kualitative të kaluar me më të afërmit.

„Ora magjike“ jep edhe propozime për aktivitete të përbashkëta me fëmijët, të përshtatshme me moshën e tyre, me ngjarjet aktuale në qytet, por me kushtet e motit.

Plus, e mat kohën që familja e kalon së bashku. Me ndihmën e teknologjisë Bluetooth, „Ora magjike“ e instaluar në dy ose më tepër telefona, ose me ndihmën e hallkës së mençur evidenton se sa kohë telefonat/hallkat e çdo anëtari të familjes janë njëri përskaj tjetrit. Me këtë do të mundet që secili të vendos sfida ditore, javore dhe mujore dhe qëllime të dëshiruara.

Aplikacioni „Ora magjike“ mund të shkarkohet falas nga Google Play dhe App Store.

Verzioni desktop