Aktivizimi i TV pakove

Aktivizimin e pakove programore shtesë mund ta bëni:

  • npërmjet MaxTV suaj me anë të telekomandës nëpërmjet Meny >TV pako,
  • nëpërmjet internetit në Telekomi Im,
  • duke u lajmëruar në Kontakt qendrën në 122, ose
  • shitoret e Telekomit

PINK&GRAND

17 kanale të reja tërheqëse nga rajoni në një pako – PINK&GRAND.

99
denarë muaj


Pink Plus
75 


Pink 3 info
79 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Kids
210 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink Film
514 

PINK&GRAND+

Muzikë, filma, argëtim, përmbajtje për fëmijë, lajme dhe programe për të rritur, e gjithë kjo në dispozicion në thuajse 30 kanale të reja për të gjithë ju!

199
denarë muaj


Pink Plus
75 


Pink 3 info
79 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Zabava
87 


Pink Reality
88 


Pink Kids
210 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink & Roll
435 


Pink Film
514 


Pink Fashion
605 


Erotic
910 


Erotic 2
911 


Erotic 3
912 


Erotic 4
913 


Erotic 5
914 


Erotic 6
915 


Erotic 7
916 


Erotic 8
917 

HBO pako

Pakoja i përfshin HBO 1, 2 dhe 3 TV kanalet në rezolucionin SD dhe HD, HBO GO, si dhe videotekën HBO On Demand. Gjatë aktivizimit të parë, pakoja HBO 1 muaj është falas.

354
denarë muaj


HBO
551 


HBO 2
552 


HBO 3
553 


HBO
555 


HBO 2
556 


HBO 3
557 


HBO GO
 


HBO On Demand

CINEMAX

Për të gjithë adhuruesit e filmit, Cinemax, Cinemax 2, Cinemax HD dhe Cinemax 2 HD ofrojnë zgjedhje më të mirë të zhanreve të filmave hit, aktorëve të njohur, deri te realizimet më të shpërblyera dhe më të lëvdëruara nga e tërë bota.

149
denarë muaj


Cinemax
541 


Cinemax 2
542 


Cinemax 1 HD
543 


Cinemax 2 HD
544 

Max Balkan

10 kanalet regjionale më të njohura dhe më të shiquara në një pako – pako MAX BALKAN. Në këtë TV pako janë të përfshirë kanalet mirë të njohura: RTL dhe RTL2, RTL Living, RTL Kockica, Jugoton TV (Kroaci); ELTA HD dhe TV 1 (Bosnja); RTRS (Republika Sërpska); Atlas TV (Mali i Zi) dhe TV Slon (Bosnja).

99
denarë muaj


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


TV 1
91


RTRS
92


TV Slon
93 


Atlas TV
94


Jugoton TV
95


CMC
96


ELTA 2
97


OTV VALENTINO
98


VALENTINO MUSIC
99

GLEY

Me paketën Gley Standard, ju keni qasje në përmbajtjet e Gley - platformës së parë maqedonase të transmetimit, drejtpërdrejt përmes marrësit tuaj MaxTV. Shijoni përzgjedhjen e pasur të filmave dhe serialeve vendase, rajonale dhe ndërkombëtare, si dhe një program për fëmijë të dubluar tërësisht në maqedonisht dhe shqip, në dispozicion për t'i shikuar njëkohësisht në të gjithë marrësit tuaj MaxTV plus në 2 pajisje të tjera inteligjente (TV, laptop, kompjuter, tablet ose smartphone).

299
denarë muaj
Më shumë

Pickbox NOW

Me pakon Pickbox NOW përfitoni qasje të pakufizuar deri te serialet më të njohura, premierat ekskluzive, filmat dhe filmat vizatimorë. Pickbox NOW ju sjell edhe episodet e reja të serialeve, menjëherë pas premierës botërore. Shijoni përmbajtjet më të shikuara dhe më cilësore nga produksioni holivudian, evropian dhe rajonal!! Më tepër informacione për përmbajtjen programore në www.pickbox.mk.

199
denarë muaj

Max HD

Për të gjithë shfrytëzuesit e MaxTv, fotografi të pastërt si kristali në HD rezolucion të 5 TV kanaleve: BBC Earth HD, Fine Living HD, Food Network HD, Travel Channel HD dhe N1 HD. Aktivizoni nëpërmjet MaxTV, në 122 ose nëpërmjet moj.telekom.mk. Gjatë aktivizimit të pare, pakoja është falas për 1 muaj.

Viasat History/Nature HD janë në dispozicion pa kompenzim shtesë për shfrytëzuesit e pakove Optic: Magenta 1 L dhe 3 Max Optic.

199
denarë muaj


BBC Earth HD
120


Fine Living HD
121


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max HD+

Për kënaqësi më të madhe në MaxTV, edhe 6 kanale në HD rezolucion: BBC Earth HD, Fine Living HD, Food Network HD, Travel Channel HD, Viasat History/Nature HD dhe N1 HD. Aktivizoni nëpërmjet MaxTV, në 122 ose nëpërmjet moj.telekom.mk. Gjatë aktivizimit të pare, pakoja është falas për 1 muaj.


249
denarë muaj


BBC Earth HD
120


Fine Living HD
121


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


Viasat Nature /History HD
124


N1 HD
657

Max Alb
(TV pako në gjuhën shqipe)

Max ALB pakoja programore i përfshin këto TV kanale Vizion Plus, RTV 21, News 7. Pakoja është falas për të gjithë shfrytëzuesit e MaxTV dhe aktivizohet duke parashtruar kërkesë.

Falas


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

Tring Extra
(TV pako në gjuhën shqipe)

Pakoja e re Tring Extra përmban 54 kanale në gjuhën shqipe me shumë përmbajtje tërheqëse

399
denarë muaj


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


RTSH Lajme
130 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Tring Sport News
153 


RTK 2
154 


RTK 3
155 


RTK 4
156 


21 Junior
158 


Dasma TV
159 


21 Plus
160 


21 Mix
161 


First TV
162 


KTV HD
163 


Albuk HD
166 


Kanal 10
168 


TNT TV
170 


RTSH Muzik
171 


Turbo channel
172 


TV Liria
173 


TV Besa
174 


RTSH Shqip
175 


TV Opinioni
176 


RTSH Plus
178 


RTSH 3 HD
179 


21 Poppulore
180 


Tring Kids
181 


Tring Family
182 


Bubble
183 


Club TV
184 


Euronews Albania
185 


Tring Classic
186 


Tring Novelas
187 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Tring +
(TV pako në gjuhën shqipe)

Pakoja e re Tring + përmban 28 kanale në gjuhën shqipe nga të gjitha zhanret: për fëmijë, film, dokumentarë, kolazhe dhe kanale për të rritur.

299
denarë muaj


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


RTSH Lajme
130 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Tring Sport News
153 


21 Mix
161 


Club TV
184 


Euronews Albania
185 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Tring
(TV pako në gjuhën shqipe)

Me pakon Tring shikoni 11 TV kanale të zhanreve të ndyshme në gjuhën shqipe.

99
denarë muaj


Dukagjini TV
128 


RTSH Lajme
130 


Tring Action
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3Plus
136 


Tring Tring
139 


RTK 1
141 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

Max +
(TV pako kolazh)

Pako prej kanaleve sportive, muzikore dhe kanaleve për të rritur: Sport Klub 1, 2, 3, 4, 5 dhe 6, Extreme Sport, MTV Hits, MTV Dance dhe MTV Rock, Playboy TV, Brazzers TV, Hustler TV, French Lover, Private TV.

236
denarë muaj


Extreme Sport
322


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338 


MTV Hits
441


MTV Rocks
442


MTV Dance
443


Playboy TV
901


Brazzers TV Europe
902


Red Light HD
904


Hustler TV
905


Private TV
906 

Max Sport Business

Shijoni përmbajtjen më të mirë sportive në HD! Me rastin e aktivizimit të parë, paketa është falas për 1 muaj. Aktivizoni përmes MaxTV, në numrin 122 ose online

149
denarë muaj


SK 1 HD
333


SK 2 HD
334


SK 3 HD
335


SK 4 HD
336


SK 5 HD
337


SK 6 HD
338


SK 7 HD
339


SK 8 HD
340


SK 9 HD
341


SK 10 HD
342


SK Esports HD
325


Arena Fight HD
320


Extreme Sport
327


SK Fight
326


Nova Sport HD
332

TV-teka

ТTV-teka mundëson shikimin e programit nga 7 ditët e kaluara, pa rezervuar inçizimin. Në këtë Arkiv gjendet i tërë programi nga 7 ditët e fundit nga kanalet: MTV 1, Sitel, Kanal 5, Telma, Alfa, Alsat М, TV Nova, RTV 21 M, Arena Sport 1

99
denarë muaj


MTV 1
001


Sitel
002


Kanal 5
003


Alfa
004


Telma
005


TV Nova
006


RTV 21 M
021


Alsat M
022


Arena Sport 1 301

Verzioni desktop