Евтини меѓународни разговори кон сите земји во светот со секоја нова припејд картичка

Купете нова припејд картичка за само 399 ден. и добијте попуст до 70% за разговори кон сите меѓународни дестинации во светот! Зборувајте опуштено кон Австралија, Австрија, Албанија, Белгија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Германија, Грција, Данска, Италија, Косово, САД, Словенија, Србија, Турција, Франција, Хрватска, Шведска, Швајцарија или која било друга земја за само 9,9 денари/минута (0,16 евра/минута)*.

* Цена за воспоставување повик: 9,9 ден.


ВКЛУЧЕНИ РАЗГОВОРИ, ЅМЅ И ИНТЕРНЕТ

Со вашата нова припејд СИМ картичка добивате цела недела неограничени разговори и 100 бесплатни SMS пораки во мрежата на Телеком, како и 100 MB мобилен Интернет*.
Плус, за повеќе уживање, добивате и неделен Интернет пакет од 1 GB, преактивиран на СИМ картичката.

За повеќе информации или активирање други поволности, јавете се на 1460.
Промотивната понуда важи до 30.09.2017.

*По истекот на неделата, оваа опција повторно ќе ви биде автоматски активирана за само 119 денари. На картичката остануваат 181 денар, за користење по желба.

ПРИПЕЈД КАРТИЧКА ЗА СУРФАЊЕ

Ако имаш потреба од СИМ картичка за сурфање која сакаш да ја користиш со твојот уред за податочни услуги (таблет, лаптоп, смартфон), тогаш Припејд интернет картичката е вистинската понуда за тебе.

Специјалната Припејд интернет картичка, кој чини 499 денари, вклучува:

  • Една припејд картичка;
  • 5 GB вклучен супер брз интернет во првиот месец;

Доколку го потрошиш вклучениот интернет од 5GB, истиот се прекинува се до следното активирање на интернет пакет. Дополнително, во секое време можеш да активираш кој било од неделните или месечните интернет пакети и целосно да уживаш во најбрзата мрежа во Македонија.

Не чекај! Појди до најблиската Телеком продавница и побарај ја Припејд интернет каричката за безгрижно сурфање.

pageArea reserved, leave empty!!!