Serviset për pajisjet mobile

Serviset e autorizuara

Pajisjen tuaj mobile që keni blerë nga Makedonski Telekom ose nga partnerët tanë, mund ta dërgoni për servisim në cilën do shitore të Telekomit ose drejtpërdrejtë në serviset e autorizuara. Lexoni fletëudhëzimin për përdorim dhe kushtet e garancionit për pajisjen e blerë dhe gjatë dërgimit për servisim mos harroni ti parashtroni listen e garancionit dhe llogarinë fiskale.

APPLE

АЈ СТАИЛ
ул. Љубљанска бр.4 Skopje City Mall, приземје
1000 Скопје
02 309 43 51
service@istyle.mk

SAMSUNG

Video Data dooel Shkup
Ul. Roosevelt nr. 23
1000 Shkup
Tel: 02 / 31 01 511

SONY, SAMSUNG, LG, ALCATEL, MOTOROLA, LENOVO

Mobiko dooel Shkup
Partizanski odredi 101
1000 Shkup
Tel: 02 / 30 90 060

MICROSOFT DHE SAGEM

Radio Net Doel - Shkup
Jane Sandanski nr.70/4m,
1000 Shkup
Tel: 02 / 24 01 388
E-mail: info@radionet.com.mk

COOLPAD

PROGRAM PLUS dooel – Shkup
Bul. VMRO nr.1
1000 Shkup
Tel: 02/32 22 433
E-mail: programplus@programplus.mk

HTC, HUAWEI, BLACKBERRY, EMPORIA, ZTE, CAT dhe NOKIA

PROMO DOO – Shkup
Boris Trajkovski nr.72
1000 Shkup
Tel. 02 / 31 30 493


ACER, XIAOMI, ONEPLUS, SEGWAY

Komptrejd Distribucija DOOEL - Shkup
Bul. Kiro Gligorov 13, 1000 Shkup, Maqedoni
Telefon: +389 (2) 3090 050
Faks: +389 (2) 3091 112
E-mail: servis.mk@comtrade.com

ASUS

СЕТ Servis
Ruzveltova 21, 1000 Shkup
Tel: 02/ 30 84 890
E-mail:servis@set.com.mk

Verzioni desktop