СКРОЕНИ ПО ВАША МЕРКА
MAGENTA 1 BUSINESS
Решенија за малопродажба

Избор на иновативни Телеком решенија од нашите експерти за мали и средни претпријатија во малопродажбата.

ВАШИОТ СИГУРЕН ПАРТНЕР ВО ТРГОВИЈАТА НА МАЛО

 Независно дали сте сопственик на минимаркет или пак на синџир продавници, продавате облека и чевли, или возила и бела техника, Телеком нуди комплетни решенија со кои ќе го извлечете максимумот од вашиот малопродажен бизнис.
Резултатите се веднаш видливи: поголема контрола на деловните процеси, зголемена продуктивност, континуиран профит и раст на вашиот бизнис.

Подолу ќе најдете избор од решенијата на нашите експерти за вистинска поддршка на успехот на вашата компанија.

MAGENTA 1 BUSINESS
ВАШИТЕ БИЗНИС ПОТРЕБИ,
НАШ ПРИОРИТЕТ

Основните телекомуникациски потреби во еден пакет, на една сметка со Magenta 1 Business.
Комбинирајте мобилни, фиксни и интернет услуги и добијте попуст на претплатата и буџет за уреди по супер цени, со склучување на договор за 24 месеци.

Повеќе

ДОПОЛНИТЕЛНИ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ
ПОДОБРЕТЕ ГО ИМИЏОТ
НА ВАШИОТ БИЗНИС

Искористете ги овие услуги за ефективна промоција на вашиот малопродажен бизнис.

Масовни
SMS пораки

Услуга што овозможува праќање на SMS пораки кон повеќе корисници истовремено, со должина над 250 карактери и со вкупен капацитет од над 100 пораки / секунда.

ИНФОРМАЦИСКО КОМУНИКАЦИСКИТЕ
ТЕХНОЛОГИИ (ИКТ)

ДВИЖЕЧКА СИЛА
НА ВАШИОТ БИЗНИС

Скроени се според потребите на вашиот малопродажен бизнис и достапни преку интернет од каде било и кога било, ИКТ решенијата и услугите од Телеком се безбедни, флексибилни и ефикасни. Со нив ќе ја замените скапата ИТ инфраструктура, притоа гарантирајќи целосна безбедност и приватност на вашите податоци.

НАЈДОБРОТО МЕСТО
ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА
НА ИНТЕРНЕТ

ВИРТУЕЛЕН ПРИВАТЕН СЕРВЕР

Вашиот веб, меил, и апликациски сервер станува безбедно хостиран во Дата центарот на Македонски Телеком.

Повеќе

ВЕБ ХОСТИНГ

За препознатливост на вашиот малопродажен бизнис на интернет, Телеком нуди можност за активирање веб страница и е-адреса на сопствен домен (mojatakompanija.mk)

Повеќе

ОНЛАЈН ЗАШТИТА
ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

За безбедно дигитално потпишување на документи

Повеќе

KASPERSKY

Најсовремено софтверско хибридно решение за дигитална безбедност

Повеќе

ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА
СЕКОГАШ СО ВАС

OFFICE 365

Добро познатите Office апликации, инсталирани локално на самиот уред или преку интернет прелистувач од PC, смартфон или таблет.

Повеќе

PANTHEON CLOUD

Напредно софтверско решение базирано на Телеком Cloud кое ги покрива сите деловни процеси.

Повеќе

FLEET MANAGEMENT
ИНТЕГРИРАНО РЕШЕНИЕ
ЗА КОНТРОЛА
НА ВАШИОТ ВОЗЕН ПАРК

Врвна дигитална услуга - интегрирано решение за најефикасно управување со вашите возила

Повеќе
Десктоп верзија