Smartfon test

Makedonski Telekom AD Skopje

Shkarko:

Aplikacioni Smartfon test do ju ndihmojë gjatë problemeve me smartfonin tuaj. Testoni aparatin tuaj dhe merrni rezultatet e testimeve të:

  • Sigurisë dhe privatësisë: testoni konfigurimet dhe merrni këshilla mbi sigurinë dhe privatësinë e të dhënave
  • Softverit: testim të RAM memorjes, memorjes interne dhe asaj të zgjeruar
  • Rrjetit: testim të SIM kartelës, sinjalit rrjetor, transmetim të të dhënave
  • Baterisë: testim dhe optimizim të baterisë
  • Hardverit: testim të ekranit, zërit, vibracioneve, senzorëve, mikrofonit, tasteve, kamerës dhe blicit.
Verzioni desktop