Çmimi mujor: 65 DEN.

Softver Kaspersky

 • Mbrojtje kulminuese për shfrytëzuesit që shpesh janë në internet
 • Mbrojtje e avancuar antivirusale
 • Siguri efikase gjatë aktiviteteve onlajn siç janë lundrimi, bankingu, komunikimet etj.
 • Në dispozicion në maqedonisht, shqip dhe anglisht
Porosit

Karakteristikat

Onlajn pako softverike – Softver Kaspersky

Kaspersky INTERNET SECURITY siguron mbrojtje kulminuese dhe iu është dedikuar shfrytëzuesve që janë shpesh në internet. Qasja e tij hibride dhe bashkëkohore kundrejt sigurisë dixhitale kombinon teknologji innovative të bazuara në „cloud“ me mbrojtje të avancuar antivirusale për sigurimin e sigurisë efikase gjatë aktiviteteve onlajn siç janë lundrimi, bankingu, komunikimet etj.

Kaspersky ANTI-VIRUS rekomandohet për shfrytëzues që nuk janë shpesh në internet dhe ofron mbrojtje bazike për kompjutorët.

Softveri Kaspersky për shfrytëzuesit është në dispozicion në tre gjuhë edhe atë, maqedonisht, anglisht dhe shqip.

Në vazdhim janë dhënë funksionalitetet kryesore të dy softverave. Më shumë funksionalitete kontrolloni KËTU.

Funksionalitete Kaspersky
ANTI-VIRUS
Kaspersky
INTERNET SECURITY
Mbrojtje bazike
File, Mail, IM, Web Anti-Virus
Mbrojtje të avancuar
Shërbime të bazuara në Cloud (reputacion)
Parandalim automatik të eksploatacionit (Automatic Exploit Prevention)
Përcjellës të sistemit (System Watcher)
Siguri sistemore
Kontroll të sistemit pas ngjitjes me virus
Internet dhe siguri të rrjetit
URL këshilltar
Safe Money
Firewall
Bllokues të sulmeve në rrjet
Mbrojtje të identitetit dixhital
Anti-Phishing
Tastaturë virtuele
Tastaturë të sigurisë
Bllokim të përmbajtjeve të padëshiruara
Anti-Spam
Anti-Banner
Mbrojtje familjare
Kontroll të avancuar prindëror
Kontroll të shfrytëzimit të kompjutorit dhe të aplikacioneve
Kontroll të lomunikimeve nëpërmjet postës elektronike, aplikacioneve për dërgimin e porosive të shpejta dhe rrjetave sociale

Aktivizimi i pakos

Onlajn Pakot softverike - Kaspersky aktivizohen nëpërmjet faqes Telekomi Im. Vetëm anëtarët e regjistruar mund të kenë qasje deri te faqja Telekomi Im dhe të aktivizojnë onlajn pako softverike.

Nëse nuk jeni shfrytëzues i regjistruar në Telekomi Im, regjistrimi është i lehtë, i shpejtë dhe falas. Është mundësuar për të gjithë shfrytëzuesit e Makedonski Telekom në 4 hapa të thjeshtë. Pas kompletimit me sukses të hapave fitoni profil unik të shfrytëzuesit, në dispozicion në çdo kohë. Hyni në faqe KËTU dhe regjistroni profiling tuaj.

 • Për të aktivizuar pakon softverike Kaspersky, lajmërohuni në faqen Telekomi Im.
 • Në meny zgjidhni Onlajn pako softverike dhe zgjidhni pakon që dëshironi të aktivizoni: Kaspersky INTERNET SECURITY ose Kaspersky ANTI-VIRUS
 • Lexoni dhe pranoni Kushtet e përgjithshme për shfrytëzimin e pakove
 • Për të konfirmuar aktivizimin ju duhet Kodi aktivizues, të cilin ëse deri tash nuk e keni pranuar, mund ta krijoni vetë menjëherë pas hyrjes në faqen Telekomi Im
 • Në pjesën Pako aktive (Onlajn pako softverike –> Pako aktive) klikoni në linkun për shkarkimin e pakos përkatëse që e aktivizoni.
 • Pasiqë të mbarojë shkarkimi i softverit në Downloads, klikoni dy here në dokumentin që keni shkarkuar ose drejtpërdrejtë klikoni në butonin Run.
 • PIN kodin e softverit do mund ta shikoni çdoherë në Telekomi Im (Onlajn pako softverike –> Pako aktive)

Çmimet

Çdo shfrytëzues i ri i pakove softverike Kaspersky përfiton deri 90 ditë periudhë provuese falas për pakon e parë të aktivizuar.

Nëqoftëse nuk e deaktivizoni softverin gjatë periudhës për shfrytëzim provues falas, automatikisht do të fillojë faturimi në nivel mujor me çmime të definuara për pakon aktivizuese.

Aktivizimi i pakove është pa detyrime kontraktuale afatgjata.

Produkti Kompenzimi mujor
Kaspersky Antivirus 65 denarë
Kaspersky Internet Security 75 denarë
Çmimet janë me TVSH të përfshirë prej 5%

Kërkesat sistemore

KASPERSKY INTERNET SECURITY dhe KASPERSKY ANTI-VIRUS

Për të gjithë llojet e sistemeve operative duhet:

 • Përafërsisht 480 МВ vend të lire në hard disk (varësisht nga madhësia e bazave antivirusale të të dhënave)
 • Internet lidhje – për aktivizimin e softverit
 • Microsoft Internet Explorer 8 ose version më të ri
 • Microsoft Windows Installer 3.0 ose version më të ri
 • Microsoft .Net Framework 4

Për sistemet operative (disa funksionalitete të produkteve mund të punojnë në sisteme operative х32):

 • Microsoft Windows XP Home Edition (Service Pack 2 ose version më të ri)
 • Microsoft Windows XP Professional (Service Pack 2 ose version më të ri)
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition (Service Pack 2 ose version më të ri)

Janë të nevojshme këto kërkesa hardverike:

 • Procesor: Intel Pentium 1 GHz 32-bit (x86)/64-bit (x64) ose më shumë
 • 512 MB RAM memorje në dispozicion

Për sistemet operative (disa funksionalitete të produkteve mund të punojnë në sisteme operative х32):

 • Microsoft Windows Vista Home Basic (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Home Premium (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Business (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Enterprise (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Ultimate (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows 7 Starter
 • Microsoft Windows 7 Home Basic (32/64 Bit)
 • Microsoft Windows 7 Home Premium (32/64 Bit)
 • Microsoft Windows 7 Professional (32/64 Bit)
 • Microsoft Windows 7 Ultimate (32/64 Bit)

Janë të nevojshme këto kërkesa hardverike

 • Procesor: 1 GHz ose më shumë
 • 1 GB RAM memorje në dispozicion (32 Bit) ose 2 GB RAM memorje në dispozicion (64 Bit)

Kërkesa hardverike për Netbook

 • CPU: Intel Atom 1.6 GHz
 • RAM: 1 GB DDR2
 • Hard disk: 160 GB
 • Video kartelë: Intel GMA950
 • Ekran: 10.1 inç, 1024x600 ekran të gjerë
 • Sistem operativ: Microsoft Windows XP Home E
Verzioni desktop