LE TË FITOJË DASHURIA

Është koha për ta kthyer magjinë...

Po, vërtetë erdhi koha. Një palë ndërresa të brendshme “të mençura” që do t’na ndihmojnë të përqëndrojmë kujdesin tonë atje ku duhet... te partneri ynë. Por, a është kjo përgjigja e vërtetë për një lidhje të lumtur? Si të mos shpenzojmë kohë në rrjetet dixhitale, që realisht i pengojnë interaksionet e vëreteta?

Kur gjithçka tjetër nuk funksionon, zgjidhja jonë është e thjeshtë...
Ndërresa të brendshme “të mençura” Love Magenta.

Megjithatë, përgjigja është pikërisht në duart tuaja...

Provoni këshillat tona të thjeshta për përdorimin e smartfonit

  • Android
  • iOS

Biseda e vërtetë

Erik Hegman është këshilltar martesor, trajner i personave të pamartuar dhe Menaxher ekzekutiv “i dashurisë” në modernloveschool.com, i cili ka botuar edhe shumë libra në këtë temë.

Ai është ekspert-mysafir i rregullt në shumë emisione në radio, anëtar i ekipit të ekspertëve në Parship, ka marrë pjesë edhe në Ted Talk në temën „The disneyfication of love“ dhe paraprakisht ka botuar këshilla për lidhje të suksesshme në shumë publikime.

Rekomandimet e Erikut

20 minuta në ditë

20 minuta të kaluar pa asnjë lloj shpërqëndrimi me partnerin tuaj mund të thotë shumëçka. Kjo është koha për t’i përkushtuar kujdes të plotë partnerit tuaj. Dëgjoni me kujdes dëshirat dhe brengat e tij, por derisa telefoni juaj është në duar, vështirë se do të koncentroheni. Për këtë arsye, domosdo duhet të përpiqeni që t’i largoni smartfonët anash, të paktën 20 minuta në ditë.

Ushqimi bashkon

Përkushtimi i kujdesit është diçka që mund të bëhet para ose gjatë kohës së shujtës. „Çiftet që gatuajnë bashkarisht, mbesin të bashkuar “ dhe shumë studime të ndryshme na tregojnë se çiftet buzëqeshin dhe kanë seks më shpesh, në krahasim me ata që ushqehen ndaras. Kontrolloni „Newsfeed“ tuaj pas drekës ose para përgatitjeve, kurse smartfonët duhet lënë anash derisa darkoni.

Ju lutemi, mos shqetësoni

Të qenurit bashkë është shenjë dashurie. Fitoni shprehinë duke përdorur opsionin „Do not disturb“ në celularin tuaj derisa kaloni kohë me të dashurën/dashurin tuaj. Njerëzit që vërtetë dëshirojnë t’ju kontaktojnë, do lajmëroheshin disa herë, por në përgjithësi gjithçka mund të presë me qëllim që mos të shpërqëndrohemi.

Shprehitë gjatë fjetjes

Tentoni të shmangni karikimin e telefonit afër krevatit. Kjo zakonisht ju mashtron që ta kontrolloni telefonin, të paktën një herë. Në vend të kësaj, kaloni minutat e fundit të ditës me partnerin dhe mos harroni ta puthni për natë të mirë. Këshillë: Imagjinoni tri gjëra që ju bëjnë falenderues për partnerin tuaj – pastaj do të jeni me siguri në disponim për përqafime dhe ledhatime.

Mirëmëngjes e/i dashur

Nëse Ju dhe Partneri juaj zgjoheni në të njëjtën kohë dhe keni ritëm të njëjtë mëngjesi, provoni që t’i përshëndetni dhe t’ju ofroni dashuri para se ta merrni telefonin në dorë. Kjo do të ishte shenjë kujdesi, kënaqësie dhe falenderimi. Tregoni partnerit tuaj se ai/ajo është prioritet i juaj, e jo një opsion.

Kur gjithçka tjetër nuk funksionon... provoni Ndërresat e brendshme “të mençura” Love Magenta

Çka ka në brendësi?

  • Qese me 2 palë ndërresa të brendshme
  • 2 monedha dashurie
  • Udhëzime për përdorim

Magjia fillon tani

A është i shpërqëndruar partneri juaj nga celulari i tij?

Vishni Ndërresat e brendshme “të mençura“ dhe lëvizni afër partnerit tuaj.

Partneri juaj do të pranojë një njoftim në celularin e tij.

Partneri do të aktivizojë opsionin „Love Mode“ dhe të gjitha njoftimet do të bllokohen.

„LoveMode“ është aktivizuar. Një muzikë dëgjohet në sfond. Afrohuni edhe një herë.

Realizoni gjithçka që dëshironi

TEKNOLOGJI E
PËRDORUR PËR TË MIRË

Jetojmë në një kohë të mundësive të pakufizuara. Me teknologjinë që e kemi në dispozicion, secila ide është e realizueshme.

Njihuni me Emën, pianiste 24 vjeçare nga Shkupi. Ajo është një vajzë me shumë talente dhe me vullnet të fortë për ti realizuar dëshirat e saj. Por, kjo nuk është edhe aq e thjeshtë nëse keni shikim të dëmtuar. Para së gjithash, duke pasur parasysh se në vendin tonë literatura muzikore me alfabet Braj nuk është lehtë e disponueshme

Ema, si përfaqësuese e vërtetë e gjeneratës së saj, e gjeti zgjidhjen në teknologjinë bashkëkohore.

Në vetëm një klikim afër saj, ajo ka muzikë të pakufizuar ku mund të gjejë inspirim, libra audio për të mësuar teorinë muzikore si dhe numër të madh veglash kompjuterike të cilat ia lehtësojnë punën dhe përditshmërinë.

Një ndër to është edhe programi me ndihmën e të cilit Ema i lexon partiturat muzikore. Në të kaluarën asaj i ndihmonin të fërmit e saj, por tash me këtë vegël ajo në mënyrë të pavarur i lexon notat e shënuara dhe pastaj i shndërron në melodi të mahnitshme.

Ema është shembull i shkëlqyeshëm për atë se si në kohën e re digjitale, kufijtë vazhdimisht lëvizin.

Në vitin e ardhshëm, përdorni teknologjinë për të mirë dhe lëvizni kufijtë për ju dhe për mjedisin ku jetoni.

Përdorni teknologjinë për të mirë

SHFRYTËZOJENI
TEKNOLOGJINË PËR TË MIRË

Jemi duke jetuar në një kohë të jashtëzakonshme.
Gjithmonë jemi të lidhur me ata që vlejnë për ne, komunikojmë shpejtë dhe lehtë dhe kemi qasje në më shumë informacione si kurrë më parë .

E gjithë kjo, falë pajisjeve të mençura që çdo ditë i përdorim.

Por, ndonjëherë këto pajisje të mençura na e tërheqin vëmendjen prej gjërave të rëndësishme në jetë, duke na penguar që të ndajmë gjëra midis nesh.

Është koha që ta shtrojmë pyetjen e madhe:
Vallë nuk mundemi më mirë?

Ne në Telekom besojmë se mundemi.

Prandaj jemi të përkushtuar t’u ndihmojmë të gjithëve që ta marrin më të mirën prej botës digjitale dhe prej rrjetit tonë.

Përmes përdorimit të teknologjisë për zhvillimin dhe avancimin e shoqërisë, lidhemi me mundësi të pabesueshme që i ofron e tashmja.

Teknologjia në funksion të jetës më cilësore është teknologji e shfrytëzuar për mirë.

Lidhuni me
mundësitë e ditëve të sotme

Inspironi gjithçka mund të arrini përmes teknologjisë.

BËNI SHTËPINË TUAJ “TË MENÇUR
ME SMART HOME

Teknologjia që sjell vlerë të shtuar në jetë është teknologjia e shfryëzuar për të mirë.
Me SMART HOME, shtëpia juaj do të bëhet ”e mençur”, ndërsa ju më të lirë për ato që me të vërtetë i doni.

PAKO E REKOMANDUAR E
PAJISJEVE SMART HOME

  • Senzorë Smart
  • 2 x Poça Smart LED
  • Kamerë sigurie Smart

Këtë pako të pajisjeve Smart Home mund ta merrni për 1 denar, nëse nënshkruani kontratë me Buxhetin familjar me dy linja celulare në Magenta 1 M.

Mëso më shumë
pageArea reserved, leave empty!!!