Tимски Business Travel & Surf

Изберете го интернет роаминг пакетот кој најмногу ви одговара, и уживајте во флексибилноста на сурфање и во странство која му е потребна на вашиот тим, со тимските пакети на Business Travel&Surf:

  • Активираjте еден Business Travel&Surf пакет, кој потоа можете да го поделите со сите членови од тимот;
  • Направете повеќе комбинации! Активирајте еден пакет за вас, а друг за Вашите соработници – бројот на пакетите кои можете да ги активирате во рамките на компанијата е неограничен, но една линија може да биде дел од само еден тимски пакет;
  • Линиите вклучени во тимските Business Travel&Surf пакети лесно можeте да ги менувате - додавајте или исклучувате линии за времетраењето на пакетот;
  • Вашите трошоци се целосно под контрола - по искористување на вклучениот сообраќај пристапот до интернет на сите линии од тимот автоматски се прекинува;
  • Вие, и сите други корисници на тимскиот интернет, добивате SMS нотификација кога ќе достигнете 80% и 100% од сообраќајот вклучен во пакетот. Дополнително добивате и SMS известување 24 часа пред истекот на времетраењето на пакетот;
  • Доколку имате потреба од дополнителен интернет, можете да купите нов интернет пакет, согласно Вашите потреби;
  • За активирање на тимскиот пакет, контактирајте го Вашиот продажен агент или јавете се на Бизнис контакт центарот на 120.
  • Business Travel&Surf пакетите важат само доколку сте најавени на мрежата од странските мобилни оператори наведени во табелата. Доколку Вашиот телефон автоматски Ве префрли на мрежа на друг оператор кој не е дел од пакетот, пристапот на интернет ќе ви биде оневозможен.
Држави Оператори за кои важат Biznis Travel & Surf пакетите
Албанија AMC Albania
Австралија Telstra Australia
Австрија T-Mobile AUT
Белгија BASE Belgium
Босна и Херцеговина BH TELECOM
M:TEL
ERONET
Бугарија Globul
Vivacom
Хрватска T-Mobile Croatia LLC
TELE2 d.o.o, Croatia
Франција Orange France
SFR France
Германија T-Mobile DEU
E-Plus Germany
Telefonica O2 Germany
Грција Cosmote Greece
WIND Hellas
Унгарија T-Mobile Hungary
Ирска Telefonica O2 Ireland
Израел Orange – Partner Communication Israel
Италија Telecom Italy
Wind Telecomunicazioni Italy
Јапонија SoftBank Mobile Corp.
Малезија Maxis Mobile Services Sdn Bhd
Малта Go Mobile Malta
Косово Monaco T-com
Црна Гора Crnogorski Telekom Montenegro
Pro Monte Montenegro
MTEL Montenegro (RB)
Холандија T-Mobile Netherlands BV
KPN Netherlands
Полска ERA GSM Poland
Португалија Sonaecom
Русија MegaFon
Србија Telenor Serbia
Telekom Srbija
Vip Mobile
Словенија SI.Mobile Slovenia
Tusmobil d.o.o.
Словачка T-Mobile Slovakia
Шпанија Movistar, Spain
Шведска Tele2 AB Sweden
Швајцарија Orange Communications
Swisscom Switzerland Ltd.
Sunrise Communications AG
Тајланд Real Future Company Ltd II
True Move
Турција Turkcell
AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
САД T-Mobile USA
Велика Британија JV EE Ltd. (former T-Mobile GBR)
Telefonica O2 UK Limited
Чешка T-Mobile Czech Republic
Telefonica O2 Czech Rep.,a.s.

Интервалот на тарифирање е 10Kb

Цени без ДДВ

Месечна претплата без ДДВ Вклучен интернет сообраќај во пакетот Времетраење на пакетот Број на линии вклучени во пакетот Интервал на тарифирање
Тимски Business Travel&Surf S 599 ден. 50 MB 30 дена Неограничено 10/10 KB
Тимски Business Travel&Surf M 1.499 ден. 150 MB 30 дена Неограничено 10/10 KB
Тимски Business Travel&Surf L 3.999 ден. 500 MB 30 дена Неограничено 10/10 KB

Цени со ДДВ

Месечна претплата со ДДВ Вклучен интернет сообраќај во пакетот Времетраење на пакетот Број на линии вклучени во пакетот Интервал на тарифирање
Тимски Business Travel&Surf S 707 ден. 50 MB 30 дена Неограничено 10/10 KB
Тимски Business Travel&Surf M 1.769 ден. 150 MB 30 дена Неограничено 10/10 KB
Тимски Business Travel&Surf L 4.719 ден. 500 MB 30 дена Неограничено 10/10 KB
Десктоп верзија