Internet Bota

  • Surfo pa brenga prej jashtë vendit me ofertën të vetme në treg për surfim në roaming - Internet Bota
  • Me Internet Bota me të vërtetë fiton internet të lirë jashtë vendit edhe atë me mundësi për të zgjedhur njërën nga katër pakot Ѕ, М, L, XL varësisht nga nwevojat tuaja.

Internet Bota

Gjeje shtetin ku do të udhëtosh, shiko cilës internet zonë i takon dhe sipas asja zone zgjidh internet pakon që më së shumti ju përshtatet!

Me rëndësi! Pakot Internet Bota vlejnë vetëm nëse jeni të kyqur në rrjetin e operatorëve të huaj mobil të përmendura në tabelat.

Shembull: Nëqoftëse je në Greqi, duhesh të kyqesh në rrjetin e operatorit mobil grek Cosmote, që të mundesh të shfrytëzosh njërin nga internet pakot Internet Bota të cilat vlejnë për shtetet e Internet zonës 1.

Internet zona 1

Pako S (Small) M (Medium) L (Large)
Kohëzgjatja e pakos 3 ditë 7 ditë 10 ditë
Internet i përfshirë (upload + download) 30 MB 100 MB 200 MB
Çmimi i pakos 149 den. 349 den. 649 den.
Shtetet në Internet zonën 1 Operatorët për të cilët vlejnë pakot Internet Bota
Austria T-Mobile AUT
Shqipëria Telekom Albania
Bullgaria Telenor (ex Globul), Vivacom
Çekia T-Mobile Czech Republic
Gjermania Telekom Deutschland
Greqia Cosmote Greece
Hungaria Magyar Telekom Plc
Holanda T-Mobile Netherlands BV
Polonia ERA GSM Poland
Sllovakia T-Mobile Slovakia
SHBA T-Mobile USA
Mali i Zi Crnogorski Telekom
Kroacia Hrvatski Telekom

Internet zona 2

Pako S (Small) M (Medium) L (Large)
Kohëzgjatja e pakos 3 ditë 7 ditë 10 ditë
Interneti i përfshirë (upload + download) 10 MB 30 MB 50 MB
Çmimi i pakos 149 den. 349 den. 649 den.
Shtete në Internet zonën 2 Operatorët për të cilët vlejnë pakot Internet Bota
Belgjika KPN Group Belgium NV/SA (ex BASE)
Belgjika Proximus
Bosnja dhe Hercegovina BH TELECOM
Bosnja dhe Hercegovina M:TEL
Bosnja dhe Hercegovina ERONET
Franca Orange France
Franca SFR France
Izraeli Orange Israel
Irlanda Telefonica O2 Ireland
Serbia Telekom Srbija
Serbia Telenor Serbia
Serbia Vip Mobile
Zvicra Orange Communications
Zvicra Swisscom Switzerland Ltd.
Zvicra Sunrise
Turqia Turkcell
Turqia AVEA
Britania e Madhe JV EE Ltd. (ex T-Mobile GBR)
Britania e Madhe Telefonica UK Limited (ex O2)
Spanja Movistar (Telefonica)
Luksemburgu Tango
Kosova Monaco T-com
Italia Wind
Italia TIM ITA
Rusia Vimpelkom
Rusia MEGAFON
Ukraina Kyivstar
Danimarka Telenor
Lihtenshtajni Telekom
Norvegjia Telenor
Sllovenia Telekom
Sllovenia SI.MOBIL
Suedia Telenor
Suedia TELE2

Intervali i tarifimit është në 10 KB.

Si të aktivizoj?

  • Me thirrje ose SMs në numrin falas 142 099 nga Maqedonia
  • Duke përdorur falas Menynë time në *140# prej jashtë vendit

Aktivizo nëpërmjet thirrjes falas ose me SMS në 142 099 nga Maqedonia

Nëqoftëse dëshiron që të aktivizosh falas Internet Bota nëpërmjet thirrjes ose SMS porosisë, atë mund ta bësh derisa nuk ke kaluar ende kufirin maqedonas ose, derisa je ende në ndonjërin prej aeroporteve tona. Aktivizimi nëpërmjet SMS porosisë ose thirrjes derisa je jashtë vendit faturohet sipas çmimit të rregullt.
Gjatë aktivizimit me anë të thirrjes duhet ta përcjellësh Automatin folës, kurse me anë të SMS porosisë duhet që të shkruash shtetin ku dëshiron të udhëtosh dhe pakon që dëshiron të shfrytëzosh.

Shembull:

SMS aktivizim - Nëse udhëton në Greqi dhe dëshiron të aktivizosh pakon М (medium) e cila përfshin 250MB me afat të shfrytëzimit prej 7 ditëve, në porosi duhet të shkruash Grcija М. Për të aktivizuar me thirrje, lajmërohu në 142099, së pari zgjidh internet zonën ku gjendet shteti ku udhëton (Internet zona 1 ose Internet zona 2) dhe pastaj pakon që dëshiron të shfrytëzosh (S, M, L, XL).

Aktivizimi falas prej jashtë vendit në *140#

Në rast se je jashtë vendit, mundesh edhe prej atje falas të aktivizosh Internet Bota, nëpërmjet Menyja ime. Gjithçka që duhesh të bësh është të thërrasësh *140# dhe ta zgjedhësh pakon që dëshiron ta shfrytëzosh. Aktivizimi nëpërmjet këtij kanali është falas, si nga Maqedonia ashtu edhe prej jashtë vendit.

Lajmërim i rëndësishëm:

Internet pakoja fillon të vlejë nga i njejti moment kur keni aktivizuar!

Me qëllim që të shfrytëzosh në tërësi pakon e zgjedhur, aktivizo para vetë udhëtimit derisa je në shtetin tonë (falas nëpërmjet të gjithë kanaleve: ЅМЅ, thirrje dhe Menyja ime) ose, derisa je jashtë vendit (falas nëpërmjet Menyja ime).

Pastaj, para se të kyqesh në rrjetin e huaj, duhesh që ta aktivizosh opcionin „data roaming on” dhe je gati për surfim pa brenga prej jashtë vendit!

Verzioni desktop