Дигитализација, веднаш! ТЕЛЕКОМ И СОВЕТОТ ЗА НАПРЕДНИ ТЕХНОЛОГИИ ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ОРГАНИЗИРААТ НОВА СЕРИЈА НА ВЕБИНАРИ

Како вашиот бизнис веднаш да стане подобар?

Зошто да присуствувате на еден од нашите вебинари?

20% попуст на сите дигитални услуги коишто ќе се презентираат;
Наградна игра за учесниците;
Да слушнеме успешни приказни од компании коишто веќе користат дигитални услуги.

За присуство, ве молиме да се регистрирате на следниве линкови:

Дигитализација во малопродажбата,
24.2.2022 во 11 часот

Регистрирај се

Дигитализација во производството и градежништвото,
3.3.2022 во 11 часот

Регистрирај се

Дигитализација во финансискиот сектор,
10.3.2022 во 11 часот

Регистрирај се
Десктоп верзија