#RRINËSHTËPI
RRINI TË LIDHUR
EDHE KUR JENI NË SHTËPI

Gjendemi në çaste delikate kur kujdesi për vete dhe për të tjerët do të thotë t’i përmbahemi rekomandimeve dhe të shmangim daljet, aktivitetet sociale, tubimet në grupe dhe takimet kokë më kokë.

Njëkohësisht, këto janë çaste kur vërtetë mund ta shfrytëzojmë teknologjinë bashkëkohore për të mirë. Falë kësaj, sot mund të mbetemi të lidhur edhe nga shtëpia.

Paguaj faturën

Vazhdo

Aktivizo E-fatura

Vazhdo

OPSIONI #RriNëShtëpi
në Smart dhe Magenta 1

Me aktivizimin e opsionit #RriNëShtëpi përmes aplikacionit Тelekom MK, portofoli juaj Smart ose Magenta 1 bëhet dixhitale, kurse ju merrni përfitime shtesë për çdo muaj, pa kompensim shtesë, me të cilat mund të menaxhoni nga shtëpia.

Me aktivizimin e opsionit #RriNëShtëpi fitoni:

 • 15 GB INTERNET CELULAR
  Shpërndani më shumë, pa kompensim shtesë.
 • Е-FATURA  
  me e-postë dhe përmes aplikacionit Telekom MK më së voni deri në ditën e 5-të të muajit.
 • PËRFITIM SHTESË SIPAS ZGJEDHJES SUAJ, ÇDO MUAJ
  Aktivizoni për çdo muaj përfitimin sipas zgjedhjes suaj, lehtë dhe shpejt përmes aplikacionit Telekom MK:
  • 5 GB INTERNET CELULAR
  • OPSIONI VIDEO (youtube, Netflix, HBO GO dhe MaxTV GO)
  • SMS PAKO

Е-faturën mund ta paguani lehtë, shpejt dhe thjesht portalin online, , pa hyrje, përmes portalit Telekomi Im, përmes aplikacionit Telekom MK

Rrini në shtëpi dhe menaxhoni me shërbimet në mënyrë dixhitale. Kujdesi për shëndetin publik është obligim i gjithë neve. Përdorni teknologjinë për të mirë.
#RriNëShtëpi #TëLidhur

Më shumë

Përfitimet nga #RriNëShtëpi
për ditë të përmbushura në shtëpi

Mënyra si jetojmë dhe punojmë për momentin është ndryshe nga e zakonshmja dhe për këtë arsye është edhe më me rëndësi të qëndrojmë të lidhur.

Prandaj dhurojmë përfitime shtesë për të gjithë abonentët tanë

 • Internet fiks
  Të gjithë përdoruesit e internetit fiks fitojnë dyfish më shumë internet, që të qëndrojnë të lidhur nga shtëpia.
 • Internet celular
  Të gjithë abonent postpejd, pripejd dhe ata afaristë fitojnë 10 GB shtesë internet celular, i cili aktivizohet automatikisht dhe mund të përdoret deri më 15 prill.
 • Mbi 50 TV kanale
  Numër i shtuar i përmbajtjeve shtesë me të cilat #RriNëShtëpi tingëllon më mirë.

Kanale të përfshirë
Arena Sport dhe kanalet sportive Sport Klub; pakoja Pink Extra me 29 kanale dhe kanale filmi: Fox Movies dhe Fox Crime M1Gold, Tring Action М dhe Fantasy М, AXN dhe AXN Spin, Cinemania, Epic Drama; kanalet për fëmijë: Boomerang, Pikaboo, Cartoon network, Nickelodeon Junior, BabyTV, HAYATOVCI, si dhe kanalet: Viasat Nature & History HD, Comedy Central, 24 Kitchen, VH1 Europe, VH1 Classic, MTV Hits, MTV Rocks dhe MTV Dance, Fine Lliving Network, Travel Channel, Food Network, HAYAT, CNN, BBC.

Më shumë

TELEKOM MK APP
Gjithçka për shërbimet tuaja tё Telekomit në smartfonin tuaj

Pёrmes Telekom MK App ju mund të aktivizoni dhe deaktivizoni shërbime, të keni kontroll në faturën tuaj dhe të paguani direkt nga smartfoni juaj, pa qenë e nevojshme të vizitoni dyqanet tona. Bёhuni tё përgjegjshëm, tregoni kujdes për veten dhe të tjerët, përdorni aplikacionin Telekom MK.

PËR POSPEJD DHE MAGENTA 1

 • Kontroll të gjendjes momentale të internetit celular të përfshirë në tarifën tuaj mujore
 • Aktivizim të shpejtë dhe të lehtë të pakove shtesë sipas nevojave tuaja dhe kontroll të përhershme mbi trafikun e shpenzuar nga pakot shtesë
 • Aktivizimi i shpejtë i e-fatura
 • Mundësi për kontroll në faturë dhe pagesë online me e-fatura

PRIPEJD

Internet pako dyfish më të mëdha
Përmes aplikacionit Telekom MK në çdo kohë mund të aktivizoni pripejd pakon e dëshiruar të internetit dhe të fitoni dyfish më shumë internet.

COOL bonus
Kur e aktivizoni bonusin tuaj në COOL përmes aplikacionit Telekom MK, përfitoni dyfish më shumë internet ose SMS.

Më shumë

TELEKOMI IM DHE PAGUAJ ONLINE
Menaxhoni me shërbimet e Telekomit prej në shtëpi

Për informacione të detajuara në lidhje me të gjitha shërbimet që i përdorni nga Telekomi, regjistrohuni në portalin Telekomi Im. Këtu mund të aktivizoni dhe dektivizoni me lehtësi shërbimet, si dhe të paguani faturat.
Paguani faturat online shpejt dhe me lehtësi, pa u regjistruar, dhe përmes portalit Paguaj Online.

#RriNëShtëpi #TëLidhur

Video

Dyqani Online

Dyqani ynë online është në dispozicion 24/7 me dërgesë falas deri në shtëpi.

NA KONTAKTONI

Verzioni desktop