Pickbox на MaxTV

Со Pickbox гледајте ги најновите серии и филмови кога сакате и колку сакате!

Aктивирајте Pickbox преку MaxTV видеотеката и неограничено уживајте во повеќе од 3.000 часови најнови серии, детски и филмски содржини од најдобрите продукциски куќи: BBC, Disney, CBS, SONY и MGM.

Што добивате со Pickbox?

  • Многу нови содржини;
  • Повеќе од 70 ТВ серии, 250 сезони и преку 2.600 епизоди;
  • Преку 200 филмски и детски содржини;
  • ТВ серии, филмови, цртани филмови и документарци со македонски превод, без реклами;
  • Нови хит серии достапни по само 24 часа од нивната светска премиера;
  • Можност да ги гледате ТВ сериите во комплетни сезони, епизода по епизода, сезона по сезона;
  • Пристап до содржините кога сакате, колку пати сакате;
  • Редовно ажурирање на понудата на серии и филмови.

Активација

Pickbox пакетот можете да го активирате по цена од 299 ден. месечно без договорна обврска. Активирајте Pickbox преку Мени > ТВ Канали > MaxTV пакети и првите 7 денови гледајте бесплатно!

*Првите 7 дена се бесплатни само при првото активирање на Pickbox. Откако ќе поминат, Pickbox се наплаќа по редовната цена.

pageArea reserved, leave empty!!!