Неделен интернет

500 MB
1 GB

59 денари

Пакетот трае 7 дена од денот на активирањето

1 GB
2 GB

99 денари

Пакетот трае 7 дена од денот на активирањето

2 GB
4 GB

129 денари

Пакетот трае 7 дена од денот на активирањето

Месечен интернет

500 MB
1 GB

129 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето

2 GB
4 GB

249 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето

8 GB
16 GB

499 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето


Двојно повеќе интернет
само преку Telekom MK апликацијата!

Активирај и добиј двојно повеќе интернет сообраќај единствено преку бесплатната мобилна апликација Telekom MK.

  • Пакетите не се достапни во роаминг.
  • Тарифирањето на интернетот е 10 KB.
  • Максималната интернет брзина е 21 Mbps.
  • По искористувањето на интернетот, ќе се активира забрана за интернет и нема да можеш да користиш интернет, сѐ додека не активираш нов пакет или до истекот на валидноста на тековниот. За да продолжиш да сурфаш, активирај еден од дневните, неделните или месечните интернет пакети со повик на 140 140.

Како да го активираш интернет пакетот што си го избрал?

Уживај во двојно повеќе интернет сообраќај и преземи ја Telekom MK на:

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин што тебе најмногу ти одговара, но понудата за двојно повеќе мобилен интернет сообраќај не се активира:

  • Со јавување на бесплатниот број 140140 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
  • Онлајн преку Мој Телеком;
  • Преку Мое мени, со вртење на *122#
  • Месечните интернет пакети се активираат со праќање SMS порака на бесплатниот број 140140 со текст MESECHEN S, MESECHEN M или MESECHEN L.
pageArea reserved, leave empty!!!