За наградната игра

ВРЕМЕ Е ЗА ПАТУВАЊЕ

Ова лето, одберете Smart или Business постпејд со 500 МВ и 500 минути вклучен роаминг и играјте за 2 (два) од 400-те авионски билети за патување во пар по ваш избор.

Сѐ што треба да направите за да учествувате во наградната игра и да бидете еден од 200-те среќни добитници на овие вредносни ваучери е да станете нов корисник или да склучите договор за лојалност или пак, доколку сте постоен корисник да се пријавите за учество на бесплатниот број 149 888.

На секој добитник ќе му бидат доделени два ваучери. Секој ваучер покрива лет во вредност од 100 евра со авиопревозникот WizzAir.


Наградната игра ќе се одвива во 2 циклуса:

  • Циклус 1 - од 10.07.2017 година до 09.08.2017 година.
    Извлекувањето на првите 100 добитници на 2 авионски билети ќе се одржи на 11.08.2017 година.
  • Циклус 2 - од 10.07.2017 година до 10.09.2017 година.
    Извлекувањето на вторите 100 добитници на 2 авионски билети ќе се одржи на 12.09.2017 година.

За да ги прегледате Правилата на наградната игра во целост кликнете ТУКА.

Понудата е со ограничен временски период и трае од 03.07. до 21.09.2017 и е достапна за сите нови или постојни Smart и Business корисници кои ќе склучат договор за лојалност. Понудата е достапна и за новите и за постојните Magenta 1 и Magenta 1 Business корисници кои ќе склучат договор за лојалност во наведениот период.

Наградната игра важи за сите нови Smart, Magenta 1, Business и Magenta 1 Business корисници кои ќе склучат договор за лојалност во периодот од 10.07 - 10.09.2017 година, како и за постојните Smart, Magenta 1, Business и Magenta 1 Business корисници кои ќе се пријават за учество на бесплатниот број 149 888. Извлекувањата ќе се одржат на 11.08 и 12.09.2017 година во просториите на Телеком, а добитниците ќе бидат објавени во рок од 3 дена по секое извлекување.

Добитници

Добитници од прв циклус

Од извлекувањето одржано на 11.08.2017 година

Добитник Телефонски број
Марина Фарцаловска 38972217xxx
Гоце Ангелкоски 38970345xxx
Жаклина Здравковска 38971388xxx
Мила Јамакоска 38971287xxx
Горанчо Муканов 38971318xxx
Пандо Марковски 38970234xxx
Фросина Ацковска 38922438xxx
Катерина Георгиевска 38970388xxx
Илија Тодоровиќ 38971267xxx
Ѓорѓи Догов 38970596xxx
Жаклина Солтировска 38971205xxx
Соња Рилковска 38971371xxx
Тања Крстевска 38972208xxx
Ибраим Мустафовски 38971370xxx
Несрет Бафтиари 38972220xxx
Бобан Алексовски 38972211xxx
Марјан Нанев 38972229xxx
Ќире Царев 38971350xxx
Ацо Танески 38970352xxx
Бурамедин Суловски 38972266xxx
Нехат Илази 38970563xxx
Велимир Губериниќ 38970829xxx
Блажо Глигоров 38972532xxx
Емилија Чачиќ 38972302xxx
Звездан Глушкин 38970265xxx
Марјан Јанев 38970598xxx
Ниџахет Ѓерлек 38972314xxx
Фериде Сулејмантурк 38970705xxx
Гоце Симјаноски 38971536xxx
Мрика Љоки 38970775xxx
Рамиз Фезов 38971589xxx
Александар Бојаџиев 38970330xxx
Димитар Ризовски 38970929xxx
Вехбија Хоџиќ 38970250xxx
Емил Ангелов 38970310xxx
Бранислав Ангеловски 38972251xxx
Шабан Мурат 38972276xxx
Александар Бочваров 38978274xxx
Жарко Симоновски 38978358xxx
Зоран Петковски 38970632xxx
Гордана Стојановска 38970270xxx
Петар Величковски 38978344xxx
Иса Банташоски 38970318xxx
Крум Арнаудов 38978406xxx
Саво Савов 38944455xxx
Никица Арсовски 38970350xxx
Рамазан Исмаиловски 38971326xxx
Марија Трајкова 38971372xxx
Лидија Ѓорѓиевска 38970409xxx
Снежана Аврамовска 38970208xxx
Марјан Златановски 38972304xxx
Ненад Спасовски 38978443xxx
Тони Арсовски 38970336xxx
Насуф Илјази 38970846xxx
Љупчо Ивановски 38970244xxx
Сенада Сакип 38970242xxx
Горан Атанасовски 38971324xxx
Лилјана Велковска 38970776xxx
Тони Јакимовски 38970310xxx
Кристина Тошевска 38970391xxx
Јован Цветановски 38970212xxx
Кире Колевски 38972246xxx
Имран Сулејмановска 38971979xxx
Зеќирја Кадрии 38972728xxx
Самир Јонузи 38970802xxx
Дашним Шерифи 38970457xxx
Љубица Георгиева 38922461xxx
Јован Анчевски 38972226xxx
Јасминка Ѓорѓиевска 38970229xxx
Сафет Салих 38970242xxx
Насер Ибраими 38970632xxx
Валбона Поцеста 38970304xxx
Емилија Стевковска 38975480xxx
ДООЕЛ КЕРАМИКА-ИМОЛА 38970215xxx
СТТ ТРАДЕ ДООЕЛ 38972225xxx
УНИКАТ ДАНИЕЛА ДООЕЛ 38971384xxx
ДТУ ГАМА-12 ДООЕЛ СКОПЈЕ 38970220xxx
ДПТУ БАТЕ ЛОГИСТИК ДОО 38972272xxx
ДОО БИНИ АП -С 38971372xxx
ВИА НЕТВОРК ГРУП ДООЕЛ 38923244xxx
Дооел MM СОФТ 38971480xxx
ДПУ ФУКТАК ТП МИТКО ПЕТАР ЈАНЕВ ФУКТАК 38975422xxx
ЏОЛЕ ДДС ДООЕЛ 38975490xxx
МЕКОТУРК УВОЗ ИЗВОЗ ДОО СКОПЈЕ 38970231xxx
pageArea reserved, leave empty!!!