Прославуваме 5 години Magenta 1
Со HBO пакет за сите MaxTV корисници!

Изминативе 5 години бевме поврзани, споделувавме и уживавме заедно во неверојатни содржини. Време е да прославиме заедно со најдобрите филмски содржини!

HBO ПАКЕТ ЗА СИТЕ MAXTV КОРИСНИЦИ!

Активирајте го HBO пакетот и уживајте во ексклузивните филмски содржини и хит серии од врвната светска кинематографија до
15.01.2021 година!

Промоцијата важи за сите приватни и деловни MaxTV корисници.

Во промотивниот период HBO пакетот ќе биде вклучен во месечната претплата. Промо пакетот можете да го деактивирате во секое време. Доколку не го деактивирате по истекот на промотивниот период, заклучно со 15.01.2021 година, пакетот ќе почне да се наплатува по редовна цена.

Деловните корисници можат да го активираат HBO пакетот преку IPTV платформата и преку бесплатниот телефонски број 142 558.