СПОДЕЛЕТЕ УБАВИ МОМЕНТИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ
СО НЕОГРАНИЧЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

Овие празници, најголемиот подарок е што сме повторно заедно. Уживајте во нив со неограничен мобилен интернет во Magenta 1 M и Mobile M.

Активирајте го веднаш за само 1 денар преку Telekom MK апликацијата и споделете ги најубавите моменти со вашите најблиски.

Промотивниот неограничен мобилен интернет важи за корисниците на Magenta 1 мобилни услуги М и Mobile M и е достапен за користење од активирањето до 31.1.2022 година. Заради заштита од злоупотреба и оптоварување на мрежата, за промотивниот пакет ќе важи политиката на фер користење. Повеќе информации во ценовникот.