Разговори

 • Активирај еден од пакетите и биди неразделен со сите пријатели цела недела!
 • Кликни на копчето Активирај или јави се на бесплатниот број 1460 за да активирање на еден од пакетите.

Неделен пакет

Пакет   Цена  
Опција 100
*

Неограничени разговори во мрежата на Телеком;
100 SMS во мрежата на Телеком;
100 MB;

119 ден. Активирај
Опција 500
*

Неограничени разговори кон сите мрежи
500 SMS кон сите мрежи;
500 MB;

169 ден. Активирај
 • Пакетите важат 7 дена, вклучувајќи го денот на активирање на пакетот.
 • Интервалот на тарифирање за бесплатниот интернет е на 10 KB.
 • Максималната интернет брзина е 21Mbps.
 • По искористувањето на интернетот, ќе се активира забрана за интернет и нема да можеш да користи интернет, сѐ додека не активираш нов пакет или до истекот на валидноста на тековниот. За да продолжиш да сурфаш, активирај еден од дневните, неделните или месечните интернет пакети со повик на 1460.
 • Пакетите не се достапни во роаминг.

Како да го активираш пакетот што си го избрал?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:

 • Со јавување на бесплатниот број 1460 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
 • Преку мобилната апликација TELEKOM MK, каде што покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секоја пакет;
 • Онлајн преку Мој Телеком;
 • Преку Мое мени, со вртење на *122#

Месечен пакет

За бесплатни разговори во текот на целиот месец, одбери месечен пакет со вклучени  бесплатни минути според твоите потреби.

Активирај еден од пакетите со повик на бесплатниот број 1460 или директно одовде со притискање на копчето Активирај.

Пакет   Цена  
Бесплатни разговори во нашата мобилна и фиксна мрежа
*

2.000 минути во нашата мобилна и фиксна мрежа

590 ден. Активирај
Викенд разговори
*

300 минути во нашата мобилна и фиксна мрежа

120 ден. Активирај
Бесплатни ноќни разговори
*

500 минути во нашата мобилна мрежа

180 ден. Активирај
Бесплатни разговори со Мојот круг
*

500 минути

150 ден. Активирај
Бесплатни разговори и SMS со Мојот круг
*

500 минути и 500 SMS

199 ден. Активирај
 • Тарифирањето за бесплатните минути е на 30 секунди по првата минута разговор.
 • Пакетите важат 30 дена од денот на активирањето.
 • Викенд периодот почнува во петок 24:00 до недела 24:00
 • Ноќниот период трае секој ден од 22:00 до 08:00
 • Пакетот е достапен за сите припејд тарифни модели.
 • Пакетите не се достапни во роаминг.

Како да го активираш пакетот што си го избрал?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:

 • Со јавување на бесплатниот број 1460 и следење на едноставните упатсва на говорниот автомат
 • Преку Мобилната апликација TELEKOM MK ,каде покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секоја пакет
 • Онлајн преку Mој Телеком
 • Преку Мое мени, со вртење на *122#

Активирање и промена на броевите во Мојот круг

Доколку користиш пакет за бесплатни разговори во Мојот круг потребно е да имаш барем еден број во Кругот. Тоа можеш да го направиш преку Мој Телеком, преку говорен автомат или со јавување на бесплатниот број 070 122

Не заборавај, можеш да избереш до 3 броеви во Мојот круг, и тоа:

 • 3 броја од мобилната мрежа на Македонски Телеком или
 • 2 броја од мобилната и 1 број од фиксната мрежа на Македонски Телеком.

Промена на број е можна еднаш во 30 дена.

pageArea reserved, leave empty!!!