ЗА НАГРАДНАТА ИГРА

TELEKOM MK – ДОБИТНА АПЛИКАЦИЈА

Со новата наградна игра на Телеком преземете ја апликацијата Telekom MK, најавете се на неа и можете да добиете еден од 15 смартфони Samsung Galaxy J5 (2017). Со само една најава на апликацијата Telekom MK во еден од петте циклуси од наградната игра веќе сте во игра. На крајот од секој циклус доделуваме 3 смартфони Samsung Galaxy J5 (2017) на тројца добитници извлечени софтверски по случаен избор.

Правила на играта:

  • Преземете ја апликацијата Telekom MK за да се вклучите во наградната игра;
  • Најавете се најмалку еднаш на апликацијата „ТелекомМК“ во рамки на еден циклус и учествувајте за една од наградите во рамките на циклусот во кој сте најавени;
  • Можете да се најавите во секој од циклусите и со тоа да станете еден од тројцата добитници за тој циклус;
  • Извлекувањето на наградите ќе се извршува во 5 циклуси;
  • Еден корисник може да добие најмногу една награда.

Циклуси на наградната игра:

Циклус Период Број на добитници Награди
Мобилен телефон
I 16.05.2018 - 15.06.2018 3 (три) SAMSUNG GALAXY Ј5 (2017)
II 16.06.2018 - 15.07.2018 3 (три) SAMSUNG GALAXY Ј5 (2017)
III 16.07.2018 - 15.08.2018 3 (три) SAMSUNG GALAXY Ј5 (2017)
IV 16.08.2018 - 15.09.2018 3 (три) SAMSUNG GALAXY Ј5 (2017)
V 16.09.2018 - 15.10.2018 3 (три) SAMSUNG GALAXY Ј5 (2017)

Наградната игра важи за сите нови и постојни приватни припејд и постпејд корисници и трае од 16.5.2018 до 15.10.2018.*

*Корисникот треба да ја има инсталирано апликацијата „Telekom MK“,или да ја инсталира во текот на наградната игра, и да се најави во неа. Корисникот треба да има активна услуга за целото времетраење на Наградната игра, како и во моментот на добивање награда од Наградната игра.

Искористете ги предностите на апликацијата како корисна алатка за да проверите сè што ве интересира поврзано со вашата сметка и достапните услуги, како на пример: колку мобилен интернет ви преостанува, каде е најблиската Телеком продавница, како да платите сметка за мобилни или фиксни услуги од Македонски Телеком, како да активирате дополнителен пакет за припејд или постпејд, пакет за за сурфање во странство и уште многу други.

Преземете ја Telekom MK на:

ПОВЕЌЕ ЗА ТЕЛЕКОМ МК АПЛИКАЦИЈАТА
ОФИЦИЈАЛНИ ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНАТА ИГРА „TELEKOM MK – ДОБИТНА АПЛИКАЦИЈА“

ДОБИТНИЦИ

Добитници на Samsung J5 (2017) – прв циклус

Датум на извлекување Име и презиме/e-mail Телефонски број
18.06.2018 Гафур Сабриу
0708357XX
18.06.2018 Христина Бошковска 0722255хх
18.06.2018 Мустафа Метушевски 0704612хх

Добитници на Samsung J5 (2017) – втор циклус

Датум на извлекувањеИме и презиме/e-mailТелефонски број
16.07.2018 Нијас Демиралиевски 0704803xx
16.07.2018 aleksandar_dh@xxxx
16.07.2018 Ѓорѓе Колев 0709503xx

Добитници на Samsung J5 (2017) – трет циклус

Датум на извлекувањеИме и презиме/e-mailТелефонски број
16.08.2018 Дејан Трајковски
0712459XX
16.08.2018 Владко Шахпаски 
0723078XX
16.08.2018 Исмаил Алиу  
0704756XX

Добитници на Samsung J5 (2017) – четврт циклус

Датум на извлекувањеИме и презиме/e-mailТелефонски број
17.09.2018 Николчо Тодоровски 
0713594XX
17.09.2018 Зоран Валаков
0782016XX
17.09.2018 Еќебет Сулоски
0709928XX

Добитници на Samsung J5 (2017) – петти циклус

Датум на извлекувањеИме и презиме/e-mailТелефонски број
16.10.2018 Марина Трајковска
0722439XX
16.10.2018 Горан Мишевски
0706743XX
16.10.2018 Марија Антевска
0722405XX


pageArea reserved, leave empty!!!